bezár

Installálás

Programcsomagjaink
telepítése

Az installálás keretében cégünktől beszerzett, vagy megrendelő által rendelkezésre bocsátott számítógépes konfigurációra telepítjük programcsomagjainkat. A programok hardver és operációs rendszer környezetét alkalmasan behangoljuk. Létrehozzuk és beállítjuk az adatbázis közös elérését, a jogosultságokat, a nyomtató és egyéb kiegészítők fizikai és logikai kapcsolatát.

Minta adatbázist biztosítunk. Ezt követően megkezdődhet az oktatás, amely révén megismerhetik programjaink használatát. Ez alapján tölthetik fel a törzsadatokat.

Oktatás

A felhasználói szoftver
betanítása

Cégünk oktatást biztosít az általa forgalmazott felhasználói programokhoz a megrendelő igénye szerinti óraszámban. Mind az új program telepítése esetén, mind az ismeretek felfrissítését célzó oktatás céljából készséggel rendelkezésükre állunk.

Az egyes programcsomagok betanulásához 2-4 oktatási napot ajánlunk. A konkrét érték függ a programcsomag bonyolultságától és a felhasználó lőgyakorlatától. A kellő mennyiségű oktatás jó alapot biztosít a gyakorlott szoftverhasználathoz vagy a téves adatrögzítésből eredő problémák elkerüléséhez.

Segítségnyújtás

Telefonos megkeresés
kiszolgálása

Szoftvereink használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseit telefonon, illetve e-mail útján fogadjuk és a jelzett problémákat orvosoljuk. A kiszállás útján nyújtott segítség mérnökóra díja garanciális és rendszerfelügyeleti szerződéssel rendelkező partnereink számára ingyenes. A telefonos segítségnyújtás valamennyi partnerünk számára ingyenes.

Szoftveradaptáció

Helyi igény szerinti
szoftvermódosítás

Cégünk az általa forgalmazott alkalmazói programokat a felhasználó igénye szerint kibővíti illetve átalakítja. Mivel programjaink 100%-ban saját fejlesztésűek, mind jogi mind technikai értelemben korlátlan lehetőségünk van a módosításukra. Az adaptációs munkára díjmentes felmérést követően ár- és határidő ajánlatot teszünk, majd megrendelés esetén elkészítjük, letelepítjük és betanítjuk.

Szabályzókövetés

Szoftver megújítása szabályzó
változás miatt

Az általunk forgalmazott felhasználói rendszerekhez szabályzó követést biztosítunk. Ennek keretében a hatályos rendelkezések megváltozása esetén szükségessé váló programmódosításokat elvégzzük és az új szoftverváltozatot a felhasználók rendelkezésére bocsátjuk. A rendszerfelügyelettel rendelkező felhasználóink a megújított programverziókat e havi átalánydíjas szerződés keretében megkapják.

Szerverüzemeltetés

A teljes informatikai
megoldás

Azon partnereink számára, akik nem kívánnak drágán saját szervert vásárolni majd folyamatosan fizetni az azzal járó költségeket lehetőséget kínálunk saját szerver bérlésére. Az általunk kínált szervermegoldások a szoftvereink optimális üzemeltetésére vannak finomhangolva, szem előtt tartava az adatbiztonságot és a magas rendelkezésre állást.