Adatvédelmi nyilatkozat

A Nefriq Bt./Jade-Szoft Kft. gondoskodik az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a személyes adatok védelméről.

A honlapunkon az információ megtekintéséhez regisztráció vagy a személyes adatok megadása nem szükséges.

Cégünk honlapján tudomására jutott adatokat harmadik személy számára – a törvényben meghatározott eseteken kívül – semmilyen körülmények között nem adja ki.

Cégünk honlapját minden törvényes módszerrel védi az illetéktelen hozzáféréstől.

Cégünk honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. Cégünk ezeket kizárólag honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel, és az adatokat a feldolgozás után megsemmisíti. Honlapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Cégünk mint üzemeltető azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a weboldalon szereplő adatok és információk helyesek és megfelelőek legyenek, de nem vállalhat felelősséget azért a kárért, amely esetlegesen ezen információ felhasználásából keletkezett. Ha bármi olyannal találkozik, amely aggodalomra adhat okot e tekintetben, kérjük jelezze a 1125. Budapest, Diós árok 55. címen.

Mivel az Internet nyílt rendszer, nem garantálhatjuk, hogy az információ vagy a letöltött anyag Önhöz vírusmentesen jut el. Ennek értelmében Önnek minden lépést meg kell tennie saját biztonsága érdekében, hogy a vírusfertőzést elkerülje.

bezár

CÉGADATOK

Nefriq Informatikai Szolgáltató Bt.

Cégjegyzék: 01-06-218879 (Bud. Cégb.)

Bank: OTP Bank Nyrt.

Bankszámla: 11713005-20346328

Adószám: 28406794-3-43

Ügyvezető igazgató: Véghné Szabó Sára

Tárhely: Highnet-Software Bt.

+36 30 211 0481
info@brokka.hu
1125 Budapest, Diós árok 55.

SZAKMAI PARTNEREINK

TARIFÁLÁSI PARTNEREINK