Adatvédelmi nyilatkozat

A Jade-Szoft Kft. gondoskodik az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a személyes adatok védelméről.

A honlapunkon az információ megtekintéséhez regisztráció vagy a személyes adatok megadása nem szükséges.

Cégünk honlapján tudomására jutott adatokat harmadik személy számára – a törvényben meghatározott eseteken kívül – semmilyen körülmények között nem adja ki.

Cégünk honlapját minden törvényes módszerrel védi az illetéktelen hozzáféréstől.

Cégünk honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. Cégünk ezeket kizárólag honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel, és az adatokat a feldolgozás után megsemmisíti. Honlapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Cégünk mint üzemeltető azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a weboldalon szereplő adatok és információk helyesek és megfelelőek legyenek, de nem vállalhat felelősséget azért a kárért, amely esetlegesen ezen információ felhasználásából keletkezett. Ha bármi olyannal találkozik, amely aggodalomra adhat okot e tekintetben, kérjük jelezze a 2094 Nagykovácsi, Petőfi u. 8. címen.

Mivel az Internet nyílt rendszer, nem garantálhatjuk, hogy az információ vagy a letöltött anyag Önhöz vírusmentesen jut el. Ennek értelmében Önnek minden lépést meg kell tennie saját biztonsága érdekében, hogy a vírusfertőzést elkerülje.

bezár

CÉGADATOK

Jade-Szoft Kft.

Cégjegyzék: 01 09 877072 (Bud. Cégb.)

Bank: OTP Bank Nyrt.

Bankszámla: 11711041-20945996

Adószám: 13861252-2-43

+36 30 211 0481
info@brokka.hu
2094 Nagykovácsi, Petőfi u. 8.

SZAKMAI PARTNEREINK

TARIFÁLÁSI PARTNEREINK